Takht Revançi: Sanksionet janë një akt terrorist - Balkan Times

Takht Revançi: Sanksionet janë një akt terrorist

Ambasadori i Iranit dhe përfaqësuesi i përhershëm në Kombet e Bashkuara dënoi të gjitha format e terrorizmit, përfshirë terrorizmin ekonomik dhe sanksionet e njëanshme, duke thënë: Sanksionet synojnë njerëzit e zakonshëm dhe konsiderohen një akt terrorist.

Takht Revançi: Sanksionet janë një akt terrorist – Ambasadori i Iranit dhe përfaqësuesi i përhershëm në Kombet e Bashkuara dënoi të gjitha format e terrorizmit, përfshirë terrorizmin ekonomik dhe sanksionet e njëanshme, duke thënë: Sanksionet synojnë njerëzit e zakonshëm dhe konsiderohen një akt terrorist.

Sipas IRNA, Majid Takht Revançi, ambasadori i Iranit dhe përfaqësuesi i përhershëm në Kombet e Bashkuara, të martën në kohën lokale në Komitetin e Gjashtë të Asamblesë së Përgjithshme të OKB -së, shpjegoi pozicionin e Republikës Islamike të Iranit në luftën kundër terrorizmit. Revançi dënoi të gjitha format e terrorizmit, përfshirë terrorizmin ekonomik dhe drogën, sanksionet e njëanshme dhe deklaroi angazhimin e pacenueshëm të Republikës Islamike të Iranit në luftimin e këtij fenomeni të keq. Ai gjithashtu nderoi dëshmorët shkencëtar bërthamor të Iranit. Ambasadori i Iranit në Kombet e Bashkuara deklaroi se sanksionet e njëanshme ndikojnë në aftësinë e vendeve për të luftuar terrorizmin dhe tha: Duke pasur parasysh se këto sanksione synojnë njerëzit e zakonshëm dhe kanë për qëllim krijimin e kaosit dhe çrregullimit në vende dhe përballjen me njerëzit dhe qeveritë, ai konsiderohet një akt terrorist. Takht Revançi si mënyrën e vetme për të luftuar terrorizmin theksoi masat për të luftuar rrënjët e tij, përfshirë pushtimin dhe ndërhyrjen ushtarake në vendet e tjera dhe në të njëjtën kohë theksoi të drejtën e patjetërsueshme të popullit palestinez për të ushtruar të drejtën e tij për vetëvendosje dhe mbrojtje legjitime kundrejt regjimit sionist.

Burimi

(Pikëpamjet e shprehura nga autorët janë pikëpamjet e tyre dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e BalkanTimes)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.