Shefi i Zyrës së Presidentit: Qëllimi i Iranit në bisedimet e Vjenës është heqja e sanksioneve - Balkan Times

Shefi i Zyrës së Presidentit: Qëllimi i Iranit në bisedimet e Vjenës është heqja e sanksioneve

Shefi i zyrës së Presidentit të Republikës Islamike të Iranit theksoi: Qëllimi përfundimtar në negociatat me G4 + 1 është heqja e të gjitha sanksioneve.

Shefi i Zyrës së Presidentit: Qëllimi i Iranit në bisedimet e Vjenës është heqja e sanksioneve – Shefi i zyrës së Presidentit të Republikës Islamike të Iranit theksoi: Qëllimi përfundimtar në negociatat me G4 + 1 është heqja e të gjitha sanksioneve.

Gholamhossein Ismaili, shefi i zyrës së Presidentit të Republikës Islamike të Iranit, tha: “Ne jemi shumë seriozë në bisedimet e Vjenës dhe qëllimi përfundimtar në bisedimet me G4 + 1 është heqja e të gjitha sanksioneve me dinjitet dhe autoritet”. Ismaili shtoi: “Kemi hyrë me vullnet dhe me plan serioz në negociata dhe me heqjen e sanksioneve kërkojmë rezultatin e këtyre negociatave në Vjenë. Shefi i zyrës së presidentit gjithashtu tha: “Ne do të vazhdojmë bisedimet në Vjenë, por palët e tjera në këto bisedime kanë paralajmëruar se duhet t’i ngrenë çështjet në kryeqytetet e tyre. Shefi i zyrës së Presidentit të Republikës Islamike të Iranit tha gjithashtu se propozimet e bëra nga Teherani për grupin G4 + 1 në procesin e negociatave të Vjenës janë “të dokumentuara dhe logjike” dhe për këtë arsye mund të jenë bazë për negociata.

Burimi
(Pikëpamjet e shprehura në këtë artikull nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimin editorial të BalkanTimes.)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.