Rusia ndal gazin për Bullgarinë dhe Poloninë - Balkan Times

Rusia ndal gazin për Bullgarinë dhe Poloninë

Rusia po rrit tensionet në mosmarrëveshjen e saj energjetike me Perëndimin duke ndërprerë furnizimet me gaz natyror për Bullgarinë dhe Poloninë. Korporata gjigante energjetike Gazprom thotë se ka ndërprerë plotësisht dërgesat e gazit për të dy vendet, sepse ata kanë refuzuar që të bëjnë pagesa në rubla, monedhën ruse.

Rusia ndal gazin për Bullgarinë dhe Poloninë – Rusia po rrit tensionet në mosmarrëveshjen e saj energjetike me Perëndimin duke ndërprerë furnizimet me gaz natyror për Bullgarinë dhe Poloninë. Korporata gjigante energjetike Gazprom thotë se ka ndërprerë plotësisht dërgesat e gazit për të dy vendet, sepse ata kanë refuzuar që të bëjnë pagesa në rubla, monedhën ruse.

Burimi
(Pikëpamjet e shprehura në këtë artikull nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimin editorial të BalkanTimes.)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.