Një republikan kritikon krizën e mungesës së ushqimit në SHBA - Balkan Times

Një republikan kritikon krizën e mungesës së ushqimit në SHBA

Pas mungesës së ushqimit për fëmijë në Shtetet e Bashkuara dhe dërgimit të këtyre ushqimeve në dyqanet në shtetet kufitare, kritikat e republikanëve janë shtuar.

Një republikan kritikon krizën e mungesës së ushqimit në SHBA – Pas mungesës së ushqimit për fëmijë në Shtetet e Bashkuara dhe dërgimit të këtyre ushqimeve në dyqanet në shtetet kufitare, kritikat e republikanëve janë shtuar.

Republikania Kat Kamak të enjten postoi dy foto në Twitter dhe tha: Një foto tregon rafte plot me ushqime për fëmijë në një qendër tregtare në kufirin jugor dhe një tjetër tregonte rafte bosh nga ushqimet për fëmijë në një dyqan në Shtetet e Bashkuara. Kamak në Twitter shkroi se fotografia e parë është e Qendrës së Përpunimit të Ushqimit Ursula në kufirin me SHBA me rafte plot me ushqime për fëmijë. Fotografia e dytë është e një rafti brenda ku ushqimi për fëmijë është shumë i pakët. Kështu duket Amerika. Zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë Jennifer Saki tha: “Arsyeja pse jemi këtu është sepse Administrata e Ushqimit dhe Barnave dëshiron të sigurojë që fëmijët të marrin ushqim të shëndetshëm. Ka pasur fëmijë që kanë vdekur për shkak të këtyre ushqimeve. “Kjo është arsyeja pse ata po bëjnë punën e tyre”. Disa prindër kanë përdorur mediat sociale për të kontaktuar me familjet që kanë sasi të tepërt të qumështit pluhur.

Burimi
(Pikëpamjet e shprehura në këtë artikull nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimin editorial të BalkanTimes.)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.