Ministria e Shëndetësisë lanson certifikatën elektronike të vaksinimit - Balkan Times

Ministria e Shëndetësisë lanson certifikatën elektronike të vaksinimit

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka prezatuar të mërkurën certifikatën elektronike të vaksinës kundër koronavirusit.

Ministria e Shëndetësisë lanson certifikatën elektronike të vaksinimit – Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka prezatuar të mërkurën certifikatën elektronike të vaksinës kundër koronavirusit.

Përmes një postimi në llogarinë e kësaj Ministrie në Facebook, qytetarëve u janë dhënë udhëzimet e duhura për shkarkim të kësaj certificate.

Ministria po ashtu ka bërë thirrje që qytetarët të mos pajisjen me kartela digjitale të operatorëve që i ka konsideruar të paautorizuar, duke thënë se ato nuk janë të vlefshme dhe se keqpërdorin të dhënat personale të qytetarëve.

Certifikata ka një QR-kod me informacione, si emri, data e lindjes, shteti që e ka lëshuar këtë dokument, lloji i vaksinës (ose dëshmia për ndonjë imunitet) dhe kur mbajtësi i kësaj certifikate është vaksinuar.

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka prezatuar të mërkurën certifikatën elektronike të vaksinës kundër koronavirusit.

Përmes një postimi në llogarinë e kësaj Ministrie në Facebook, qytetarëve u janë dhënë udhëzimet e duhura për shkarkim të kësaj certificate.

Ministria po ashtu ka bërë thirrje që qytetarët të mos pajisjen me kartela digjitale të operatorëve që i ka konsideruar të paautorizuar, duke thënë se ato nuk janë të vlefshme dhe se keqpërdorin të dhënat personale të qytetarëve.

Certifikata ka një QR-kod me informacione, si emri, data e lindjes, shteti që e ka lëshuar këtë dokument, lloji i vaksinës (ose dëshmia për ndonjë imunitet) dhe kur mbajtësi i kësaj certifikate është vaksinuar.

Burimi
(Pikëpamjet e shprehura në këtë artikull nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimin editorial të BalkanTimes.)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.