Bota përballet me pasigurinë ushqimore - Balkan Times

Bota përballet me pasigurinë ushqimore

Banka Botërore në mes të luftës së vazhdueshme në Ukrainë ka paralajmëruar për pasiguri globale ushqimore. Ajo thotë se çmimet e ushqimeve po rriten në mënyrë dramatike. Kjo mund të shtyjë miliona njerëz në varfëri dhe të shkaktojë kriza humanitare në pjesë të ndryshme të botës.

Bota përballet me pasigurinë ushqimore  -Banka Botërore në mes të luftës së vazhdueshme në Ukrainë ka paralajmëruar për pasiguri globale ushqimore. Ajo thotë se çmimet e ushqimeve po rriten në mënyrë dramatike. Kjo mund të shtyjë miliona njerëz në varfëri dhe të shkaktojë kriza humanitare në pjesë të ndryshme të botës.

 

Burimi
(Pikëpamjet e shprehura në këtë artikull nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimin editorial të BalkanTimes.)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.